fredag 17 juni 2011

Pulsvärmare i bomull.

Med inspiration av Maria Gullbergs bok "Virka muddar!", gorde jag dessa. Jag har i i stort sett följt mönstret, men avslutade med muscher från eget huvud, eftersom jag hann lämna tillbaka boken till biblioteket innan jag var klar. Det vitspräckliga garnet är syntetgarn och det blå är bomull. Jag ville ha två kontrasterande färger för att få fram det trevliga mönstret och strukturen. Enklare att virka än det först ser ut att vara. De här ska skickas iväg som en sommarhälsning bort till Laxå :)





2 kommentarer:

  1. jättefina pulsvärmare, som du kanske sett på min sida så gör även jag pulsvärmare men i tovningsteknik och broderi. Du har en fin blogg tycker jag och roliga tips och idéer. Din beskrivning på jordgubbsbokmärket tror jag att jag ska använda mig av framöver, jättegulligt! En kul liten present till någon bokmal i närheten.
    ha en skön midsommarhelg!
    /Moni

    SvaraRadera
  2. Tack Moni! Dina muddar är jättefina. Kanske skulle man prova på lite tovning. Håller på med en liten väska som jag stickat och ska ta och filta den. Kanske lite broderi på den skulle passa...Vi får se.
    /Sanna

    SvaraRadera